Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Verpakkingsontwikkeling

Ondanks ons ruime assortiment kan het voorkomen dat er een formaat doos niet tussen zit. Of dat u een unieke verpakking nodig heeft voor het verzenden van verschillende producten als één geheel. In dat geval kan Topa Verpakking een unieke verpakking voor u maken.

andere maat doos

Andere maat kartonnen doos

Wanneer het gewenste formaat doos niet in ons assortiment zit, is het mogelijk om een grotere doos te nemen en deze op te vullen met opvulmateriaal. Maar als dit geen extra beschermende functie heeft, is dit misschien niet de beste oplossing. U kunt er dan voor kiezen om een doos op maat te laten maken. Zo bespaart u niet alleen op opvulmateriaal, maar ook uw handlingtijd zal hierdoor verminderen. Wilt u weten of dit ook voor u een besparing kan opleveren? Wij geven u graag ons advies.

Wij kunnen in onze eigen fabriek golfkartonnen verpakkingen produceren, dus snel leveren is altijd mogelijk, zelfs voor kleine aantallen.

Verpakking op maat

Onze engineers ontwerpen en ontwikkelen dagelijks verpakkingen op maat. Bij de ontwikkeling houden zij rekening met de breekbaarheid van uw product, de transportweg en de materialen die de juiste bescherming bieden. Uiteraard bespreken wij uw wensen voorafgaand aan ieder project, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

doos op maat
integratie papiermachine

Integraties

Naast het leveren van verpakkingsmateriaal, kunnen wij u ook adviseren over het integreren van verpakkingsmachines in uw productielijn. Zo bieden wij u advies bij het integreren van luchtsystemen en papiersystemen. Wilt u meer informatie hierover, bekijk dan ook onze Topa website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0252 245 245.Testen van de verpakking

Ons onafhankelijke Topa Instituut kan met behulp van geavanceerde testapparatuur het transport volledig nabootsen. Daarbij worden zowel de verpakking als het product uitgebreid getest en blootgesteld aan o.a. klimatologische omstandigheden zoals deze tijdens transport voorkomen. Daarnaast kunnen de druk op de verpakking, schokkende bewegingen en trillingen getest worden.

compressietest

 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden