Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Postdozen / pakketdozen

Postdozen

Postdozen zijn dozen die speciaal gemaakt zijn voor postale verzending. Deze postdozen worden niet platgedrukt wanneer ze onderin een postzak of rolcontainer terechtkomen. Daarnaast scheuren ze niet open wanneer ze op de grond vallen en hebben ze een goede schokbescherming. Er zijn postdozen beschikbaar met een autolockbodem, die zeer snel opgezet kunnen worden. Deze postdozen zijn beschikbaar in wit golfkarton of in kraft. Ook zijn er postdozen met extra preventie tegen diefstal en een zelfklevende sluitklep, waardoor tape of ander sluitmateriaal overbodig is.


brievenbusdoos

Brievenbusdozen

Postdozen die door de brievenbus passen noemen we brievenbusdozen. Brievenbusdozen leveren een goede oppervlaktebescherming, zijn zeer stevig en kunnen met of zonder bufferzone geleverd worden. Zo worden bijvoorbeeld agenda's veelal met brievenbusdozen verzonden. Daarnaast is er een kostenvoordeel bij brievenbusdozen, omdat ze tegen een lager tarief bezorgd kunnen worden. Voor brievenbuspost (en dus brievenbusdozen) gelden bij PostNL de volgende maten en gewichten:

Maximale buitenmaten 380 x 265 x 32 mm (lengte x breedte x hoogte)
Minimale buitenmaten 140 x 90 mm (lengte x breedte)
Maximaal gewicht 2 kg (inclusief verpakking)


Wanneer u aan deze criteria voldoet, kunt u tot wel 60% besparen op de verzending van uw brievenbusdozen.

Let op: buiten Nederland gelden afwijkende minimale en maximale formaten.Pakketdozen

Wanneer u wat meer ruimte nodig heeft, kunt u denken aan de pakketdoos. Deze pakketdoos is een sterke, witte, golfkartonnen doos met zeer goede hoekbescherming. En met de zelfklevende klep zijn pakketdozen gemakkelijk te sluiten. Verder zorgen de zelfklevende strippen aan de zijkant ervoor dat diefstal haast onmogelijk wordt gemaakt, terwijl pakketdozen door een handige openscheurperforatie wel gemakkelijk te openen zijn voor de ontvanger. De ideale doos voor uw pakketje.


 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden