Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Opvulmateriaal

Om uw verpakking op te vullen zijn er verschillende typen opvulmateriaal beschikbaar. Zo kunt u uw verpakking bijvoorbeeld opvullen met papier, luchtkussentjes of los opvulmateriaal in de vorm van chips.


papier als opvulmateriaal

Papier als opvulmateriaal

Opvullen met papier is een uitstekende manier van beschermen en opvullen. Het is goed vormbaar en bovendien kan de ontvanger de doos en het vulmateriaal gezamenlijk bij het afval doen. Handig en beter voor het milieu. Wanneer u papier als opvulmateriaal gebruikt kan het wenselijk zijn om een papiermachine te installeren. Topa Verpakking levert deze machines voor zowel klein- als grootverbruikers. Voor een kleiner verbruik is er daarnaast ook pakpapier in een handige dispenserdoos.

Luchtkussentjes als opvulmateriaal

Luchtkussenzakjes bieden een groot voordeel als opvulmateriaal. Ze zorgen voor een goede bescherming en doordat u lucht vervoert, zijn de pakketten minder zwaar en bespaart u in transportkosten. Ook voor luchtkussentjes bieden wij verschillende machines voor zowel klein- als grootverbruikers. Daarnaast zijn er ook duurzame oplossingen op dit gebied.

luchtkussenzakjes

Los opvulmateriaal

Hieronder geven we een aantal mogelijkheden voor los opvulmateriaal met het bijbehorende voordeel.

 • Flo-Pak Bio 8 opvulmateriaal
  Flo-Pak Bio 8 is een licht groen free flow opvulmateriaal gemaakt van een plantaardig grondstof; maïs- en aardappelzetmeel. Bij rechtstreeks contact met water lost het vulmateriaal snel en volledig op.


 • Flo-Pak Green opvulmateriaal
  Flo-Pak Green is afbreekbaar EPS opvulmateriaal. Doordat er geen stofvorming is, zijn de Flo-Pak Green chips geschikt om in automatische toevoerinstallaties te verwerken. Flo-Pak Green vulmateriaal is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, en kan uiteraard weer helemaal gerecycled worden. Daarnaast is de chip ook nog eens herbruikbaar en is er minder energie nodig tijdens het productieproces.


 • SizzlePak® opvulmateriaal
  SizzlePak® is milieuvriendelijk opvulmateriaal dat recyclebaar, afbreekbaar en herbruikbaar is. SizzlePak® vulmateriaal is vooral toepasbaar voor lichte en middelzware producten.


 • Flo-Box opvulmateriaal
  Flo-pak is geextrudeerd en gerecycled opvulmateriaal gemaakt van verschillende kunststoffen (denk aan bijvoorbeeld aan harde cd-hoesjes). Flo-pak verpulvert bijna niet waardoor het een zeer goed te verwerken vulmateriaal is.

 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden