Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Gripzakken

U kent ze vast wel. Kleine plastic zakjes voor het opbergen van gereedschap, kabels of ander klein materiaal. Deze druk- en sluitzakjes worden gripzakken genoemd en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het voordeel van de gripzakken is dat ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, maar niet gemakkelijk openspringen wanneer ze gesloten zijn.

Topa Verpakking levert de gripzakken in 2 verschillende uitvoeringen. Een neutrale uitvoering met alleen een PE-logo en een uitvoering met schrijfvlak, zodat u gemakkelijk notities op de gripzak kunt aanbrengen.

gripzakken

Voordelen

Zoals reeds benoemd, zijn de gripzakken gemakkelijk te openen en te sluiten, maar springen ze niet gemakkelijk open wanneer ze eenmaal gesloten zijn. Verder zijn de gripzakken bestand tegen water en stof, en zijn ze zeer sterk maar toch licht in gewicht. Bovendien zijn ze op oneindig veel manieren te gebruiken.Cliphaken

De gripzakken kunnen gemakkelijk opgehangen worden door middel van de zogenaamde cliphaken. U kunt deze cliphaken gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel.


 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden