Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Enveloppen


Enveloppen van papier, karton of kunststof

Papieren enveloppen zijn beschikbaar met of zonder venster en worden in verschillende formaten geleverd. Deze enveloppen zijn zeer geschikt voor het verzenden van documenten. Sommige papieren enveloppen zijn extra verstevigd, wat handig is wanneer uw documenten niet mogen kreukelen.
Kartonnen enveloppen zijn geschikt voor een kreukvrije verzending voor iets dikkere producten. Ze leveren daarnaast een goede bescherming van hoek- en zijkanten.
Het voordeel van kunststof enveloppen is dat ze vochtbestendig zijn en zijn dus uitermate geschikt voor producten die vochtvrij moeten blijven. Ook zijn er kunststof enveloppen die onscheurbaar zijn, zonder hun soepelheid te verliezen.


Luchtkussenenveloppen

Een voorbeeld van onze luchtkussenenveloppen is de Toplite envelop die gemaakt is van kraft met een binnenvoering van luchtkussenfolie. De zij- en onderkant van deze Toplite enveloppen zijn extra verstevigd en hebben 3 sluitmogelijkheden:

  • permanent, d.m.v. kleefstrip op envelop
  • hersluitbaar, d.m.v. kleefstrip op kunststofstrip
  • met jotasluitingen en/of splitpennen in de daarvoor bestemde gaatjes

Deze enveloppen zijn zeer geschikt voor de verzending van brochures, folders, onderdelen en optische artikelen.


luchtkussenenveloppen

Milieubewuste enveloppen

In ons assortiment vindt u ook milieubewuste enveloppen, zoals de Jiffy Green. Deze enveloppen bestaan voor 100% uit papier, waarvan 65% gerecycled is. De dikke gewatteerde beschermlaag maakt deze envelop zeer geschikt voor het versturen van zwaardere producten.

 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden