Contact

Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 

 0252 245 245

Dozen

Topa Verpakking levert dozen in alle soorten en maten. Daarnaast hebben wij een eigen fabriek waar we dozen zelf kunnen produceren, dus snel leveren is altijd mogelijk, zelfs voor kleine aantallen.


Standaard dozen

Standaard dozen, ook wel bekend als amerikaanse vouwdozen, zijn dozen die plano geleverd worden en met tape of plakband gesloten moeten worden. Ze staan ook bekend als fefco 0201 dozen. Deze dozen zijn zeer geschikt voor zwaardere producten, bieden veel stevigheid, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemakkelijk stapelbaar. Ze kenmerken zich door 4 kleppen aan boven- en onderzijde en zijn verkrijgbaar in enkele golf en dubbele golf. Topa Verpakking levert daarnaast ook dozen met 3-golf.

Standaard dozen worden meestal in modulaire afmetingen geproduceerd, zodat ze gemakkelijk op een pallet te stapelen zijn. Zo ontstaat er minder transportschade en daardoor minder schade aan het te versturen product.


Dozen in verschillende uitvoeringen

Topa Verpakking levert dozen in alle soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld palletiseerbare dozen, die afgestemd zijn op de verschillende palletformaten. Met deze dozen benut u de ruimte op uw pallets optimaal en wordt uw pallet stabieler. Ook leveren wij A3, A4 en A5 dozen die zeer geschikt zijn voor het versturen van kleinere producten. Verder vindt u in ons assortiment dozen lange dozen voor het versturen van langwerpige producten.


Dozen voor opslag

Wanneer u op zoek bent naar een doos voor langdurige opslag van bijvoorbeeld uw archieven, kijk dan in ons assortiment archiefdozen. Deze dozen zijn geproduceerd met een zuurgraad die voldoet aan de kwaliteitseis voor het bewaren van archiefmateriaal voor de middellange termijn.
Ook wanneer u wilt verhuizen kunnen wij u de juiste doos leveren. In ons assortiment vindt u handige verhuisdozen die meerdere malen gebruikt kunnen worden. Deze dozen zijn zeer geschikt voor zware producten.


Dozen op maat

In onze ISO-gecertificeerde dozenfabriek in Lelystad kunnen wij dozen op maat produceren. Geheel naar uw specificaties, just-in-time en met de mogelijkheid te bedrukken (in 1 of 2 kleuren, ook voor kleine series). Bel 0252 245 245 voor meer informatie.


Dozenzoeker

Met deze handige dozenzoeker vindt u gemakkelijk het juiste formaat doos in ons assortiment

 x   x   
dozenfabriek

 
Copyright © Topa Verpakking B.V. Verpakkingsmateriaal | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden